Επεξεργασία Βίντεο

Αφού ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες ενός πελάτη, χρησιμοποιούμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να σχεδιάσουμε ή να επεξεργαστούμε το βίντεο που επιθυμεί και να αποδόσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εισαγωγή Ειδατογραφήματος

Προσθέτουμε ως ειδατογράφημα το λογότυπο της επιχείρησής με όμορφο και καλαίσθητο τρόπο στα βίντεο της ιστοσελίδας σας ώστε οι χρήστες να βλέπουν το λογότυπο σας παντού. Με την τεχνική αυτή οι χρήστες ασυνείδητα μαθαίνουν το λογότυπό σας και να το αναγνωρίζουν ευκολότερα όταν το ξαναδούν.

Πνευματικά Δικαιώματα

Με την χρήση του ειδατογραφήματος σε βίντεο μπορείτε να εξασφαλίσετε σε ένα μεγάλο βαθμό την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα των βίντεο σας σε περίπτωση κάποια κακόβουλης ενέργειας από κάποιον χρήστη. Επίσης, μπορείτε να κατοχυρώσετε με τα σήματά σας μέσω δικηγόρου ή συμβολαιογράφου ώστε να μην τα χρησιμοποιήσουν χωρίς την γραπτή σας άδεια. Μπορούμε να το αναλάβουμε αν επιθυμείτε.

Μοντάζ

Μπορούμε να αναλάβουμε από την αρχή το μοντάζ πρωτότυπων βίντεο σε μορφή ταινίας έτσι ώστε να έχετε ένα βίντεο με όλες τις υπηρεσίες που προσφέρετε μαζί και να το προωθείτε ευκολότερα στους εν δυνάμει πελάτες σας.

Είμαστε μια ομάδα από προγραμματιστές, σχεδιαστές, αρθρογράφους, υπεύθυνους επεξεργασίας βίντεο και μουσικούς παραγωγούς που ενώνονται από τις πρωτοποριακές τους ιδέες ώστε να εξάγουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.