Επεξεργασία Φωτογραφιών

Αφού ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες ενός πελάτη, χρησιμοποιούμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας για να σχεδιάσουμε ή να επεξεργαστούμε την φωτογραφία που επιθυμεί και να αποδόσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εισαγωγή Ειδατογραφήματος

Προσθέτουμε ως ειδατογράφημα το λογότυπο της επιχείρησής σας με όμορφο και καλαίσθητο τρόπο στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας σας ώστε οι χρήστες να βλέπουν το λογότυπο σας παντού. Με την τεχνική αυτή οι χρήστες ασυνείδητα μαθαίνουν το λογότυπό σας και να το αναγνωρίζουν ευκολότερα όταν το ξαναδούν.

Πνευματικά Δικαιώματα

Με την χρήση του ειδατογραφήματος μπορείτε να εξασφαλίσετε σε ένα μεγάλο βαθμό την αυθεντικότητα και την μοναδικότητα των φωτογραφιών σας σε περίπτωση κάποια κακόβουλης ενέργειας από κάποιον χρήστη. Επίσης, μπορείτε να κατοχυρώσετε με τα σήματά σας μέσω δικηγόρου ή συμβολαιογράφου ώστε να μην τα χρησιμοποιήσουν χωρίς την γραπτή σας άδεια. Μπορούμε να το αναλάβουμε, αν επιθυμείτε.

Σχεδιασμός

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και φτιάξουμε από την αρχή τις φωτογραφίες σας στην ιστόσελίδας σας με πιο ελκυστικό και πιο όμορφο τρόπο έτσι ώστε να αυξηθεί το ποσοστό των εν δυνάμει πελατών σας.

Είμαστε μια ομάδα από προγραμματιστές, σχεδιαστές, αρθρογράφους, υπεύθυνους επεξεργασίας βίντεο και μουσικούς παραγωγούς που ενώνονται από τις πρωτοποριακές τους ιδέες ώστε να εξάγουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.